IMG_8094.JPG
 

Jag är 44 år gammal. Lever tillsammans med Alex från Göteborg som arbetar med långfilm. Mamma till tre vilda barn, två pojkar och en flicka. Matte till två röda katter och en border Collie.

Jag praktiserar och undervisar i yoga och meditation och försöker leva en så oförställd och enkel livsstil som möjligt. Idag arbetar jag som parterapeut, familjerådgivare, individualterapeut, utbildare och föreläsare.

Jag har examen som socionom samt fil mag i psykologi från Lunds universitet. Därtill polisexamen. Utbildad Yoga -och meditationslärare (RYT 200) och certifierad enligt Yoga Alliance. Utbildad bla av Rachel Brathen på Island Yoga samt specialistutbildad inom Yin Yoga och mindfulness hos bla Magdalena Mecweld.

De senaste 15 åren har jag verkat som förhörsledare inom polisen samt undervisat i förhörsmetodik på polishögskolan. Mina år som kurator inom skolan, psykiatrin och som polis har bidragit till gedigen erfarenhet av mänskliga reaktioner och beteenden. Jag har under mitt yrkesliv haft förmånen att arbeta i de flesta miljöer, i Sverige och utomlands, och med många olika sorters människor. 

Jag tror på det goda samtalets möjligheter till läkning samt förändring. 

Jag erbjuder även samtal via chatt eller skype om du föredrar det. 

 


Samarbetspartners

Hindestedt Terapi samarbetar med andra psykologer och konsulter utifrån behov. Jag ger även föreläsningar vid förfrågan gällande exempelvis kränkande särbehandling och mobbning på arbetsplatsen.

Falck Health Care

Psykologi med mera 

Kroppslyckan 

Fykiada retreats

Stockholms Healingcenter 

Island Yoga

 

Instagram