Yoga för gravida 

Vid sidan om mitt arbete som samtalsterapeut, är jag även yogalärare (RYT200) och certifierad inom Yoga Alliance. För mig ligger yin yoga samt ayurvedisk livsstil närmast hjärtat. Livsfilosofin genomsyrar de flesta val i det vardagliga livet. 

Nu bjuder jag in dig som är gravid på gravidyoga hos Hindestedt terapi!

Ända sedan jag var gravid med mitt första barn har jag önskat att det skulle finnas något liknande att ta del av. En varm och kärleksfull gemenskap med andra blivande mödrar och en gemenskap som såg till flera av de många behov man har under den magiska tid man bär sitt barn i magen.

Välj att tillbringa en timme av din helg i en öppen atmosfär, där du får möjlighet att möta dig själv precis där du är i din graviditet den dagen. Det finns alltid alternativ till yogans rörelser och positioner, och tillsammans hittar vi det som passar dig där du befinner dig i din kropp. Vi kommer att yoga tillsammans, i en lätt yin yoga anpassad för gravida. Vi kommer även att tala om kost och rutiner, om sömn och vila, och om olika behov och eller farhågor vi har som kvinnor och blivande mödrar. Vi kommer att göra andningsövningar (pranayama) och även meditation för att lugna sinnet.

Min grundfilosofi är att det är yoga och ayurveda som ska hjälpa dig att hitta rätt, det är inte du som ska passa in eller genomföra förändringar som inte känns rätt för dig.

Efter en klass vill jag att du ska ha fått sträcka på dig så mycket som din fysiska kropp tillåter under rådande omständigheter, ha stärkt kropp & sinne, balanserat tankarna och hittat ny energi!

Varmt välkommen att dela systerskap utan krav på prestation. Klasser i gravidyoga ges på söndagar och du kommer i de mjuka kläder du önskar ha på dig. Du är välkommen när som helst under graviditeten.

 
_MG_4002.jpg